Elsa Hoskin allashetki vaihtui herutteluksi – kuumat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Sittemmin Elsa on esitellyt ylpeänä muun muassa tyttärensä imettämistä kesken Vogue-lehden mallikuvaustensa.

Tällä kertaa kuvankaunis supermalli nändään kuvissaan nautiskelemassa välipalaa poikkeuksellisesti uima-altaassa kelluen ja rannalla istuskellen. Kuvasarjassa leppoisa eväshetki altaalla vaihtuukin nopeasti herutteluksi, kun Elsa innostuu poseeraamaan kameroille oikein kunnolla. Monet ovat hämmästelleet hänen vauvakilojensa täydellistä katoamista, sillä synnytyksestä on kulunut päivälleen puoli vuotta.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.