Jari ”Bull” Mentulalle lääkäriltä karu tuomio – kolme vuotta elinaikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kehonrakentajana tunnettu Jari ”Bull” Mentula on kertonut Härkävuosi – Jari ”Bull” Mentulan tarina -kirjassaan, että kärsii vaikeasta sydämen vajaatoiminnasta. Lisäksi miehen sydämessä on läppävika, mitraalivuoto, paksuuntunut vasen kammio ja muita sairauksia.

Kardiologi antoi Mentulalle diagnoosin, jonka mukaan hän elää enää vuodesta kolmeen vuoteen. Tieto sairaudesta oli musertava kahden pienen pojan isälle. Lapset ovat syntyneet vuonna 2017 ja 2019. Mentula sai onneksi apua oikeanlaisesta lääkityksestä.

– Tilanne on hyvä, mutta sydämeni ei ole terve. Ongelmia, joita minulla on, voidaan kuitenkin hoitaa. Lääkäri ei näe estettä sille, ettenkö eläisi vielä pitkään, Mentula kertoo kirjassaan.