Asukkaat yllättivät murtovarkaan Lahdessa – tunkeutuja pääsi pakoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lahden poliisi sai ilmoituksen torstaina aamuyöllä kello 04:27 omakotitaloon tunkeutuneesta miehestä. Talon asukas oli herännyt kutsumattoman vieraan aiheuttamiin ääniin Kilpiäistentiellä Lahden Kilpiäisissä.

– Tunkeutuja oli poistunut talosta havaittuaan asukkaan. Etsinnöistä huolimatta henkilö jäi kateisiin. Tapausta tutkitaan törkeänä varkautena, Hämeen poliisilaitokselta kerrotaan.

Taloon tunkeutuneen henkilö tuntomerkit: pituus noin 180 senttimetriä ja yllä tumma vaatetus. Ollut liikkeellä polkupyörällä, joka jäi tekopaikalle. Mahdollista havainnoista tuntomerkkeihin sopivasta yöllisestä kulkijasta Kilpiäisten suunnalla voi ilmoittaa poliisin vihjepuhelimineen p. 0295 414222 tai sähköpostiin, vihjeet.hame@poliisi.fi.