Karita Mattilan tulikuuma peiliselfie stringeissä: ”Tehkää perässä perkele”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oopperalaulaja Karita Mattila on yksi maailman tunnetuimmista suomalaisista. Mattila täytti viime vuonna 60 vuotta, ja sopraano on vahvasti oman arvonsa tietävä nainen. Nyt hän on julkaissut napakan päivityksen Twitteriin.

– Hei hei Twitter. Otan taukoa ja panen itseni ruotuun. Olen laihduttanut ja näytän hyvältä. Takana on stressaava kesä stalkkerin takia. Olen valmiina uuteen kauteen ja menen elämässäni eteenpäin. Opettelen rakastamaan itseäni, olen kaunis. Tässä kuvassa on uinnin jälkeinen lookki. Nauti siitä, kuten minäkin. Tehkää perässä perkele. Nähdään pian Kuopiossa, Mattila kirjoittaa englanniksi kuvan yhteyteen.

Sinkkuelämästään Yhdysvaltojen Floridassa nauttiva diiva on nyt julkaissut kuvan, jossa hänellä on jalassaan stringit ja ylävartaloa peittää valkoinen pitsipusero. Naisen rinnat paistavat paidan läpi seksikkäästi.