Eminem näyttelee 50 Centin rikossarjassa FBI-ilmiantajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Eminem keräsi kiitosta roolillaan 8 Mile -elokuvassa, mutta elokuvauran sijaan tähti on keskittynyt musiikkiinsa. Nyt hänet on kiinnitetty rooliin toisen hiphop-tähden, 50 Centin tuottamaan rikossarjaan.

Starz-kanavan tositapahtumiin perustuvassa BMF-sarjassa seurataan detroitilaisen Black Mafia Family -rikollisjärjestön vaiheita. Eminem tulee näyttelemään sarjassa Richard Wershe Jr. -nimistä FBI:n ilmiantajaa. 50 Cent kertoo tiedotteessa, ettei Detroitiin sijoittuvan sarjan tekeminen olisi onnistunut ilman paikallisen legendan eli Eminemin mukanaoloa.

White Boy Rick -nimellä tunnetusta Richard Weshestä tuli FBI:n ilmiantaja vasta teini-ikäisenä myydessään huumeita ja aseita Detroitissa. Lopulta viranomaiset pidättivät hänet kokaiinin hallussapidosta. Wershen elämään on aikaisemmin tutustuttu White Boy -dokumenttielokuvassa ja näytellyssä White Boy Rick -elokuvassa.