Nicole Coco Austin puolialastomana luksusauton konepellillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi jo viime vuonna imettävänsä Chanel-tytärtään, joka on nykyisin viisivuotias. Coco kertoi imettävänsä tytärtä niin kauan kuin tämä itse sitä haluaa.

Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan julkisuudessa lähinnä rohkeista kuvistaan, ja nyt niitä on saatu lisää. Tällä kertaa hän poseeraa nimittäin McLaren-luksusauton konepellillä puolialastomana vain hyvin pieneen uimapukuun sonnustautuneena.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.