Ravintolamedia listasi Suomen koiraystävällisimmät ravintolat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintola- ja ruokamedia Toptaste on kysynyt lukijoiltaan, missä sijaitsee Suomen koiraystävällisin ravintola. Tulosten perusteella suuremmat kaupungit ja niissä olevat ravintolat keräävät eniten ääniä. Useat ravintolat muistavat eläinystäviä omilla vesikupeilla ja varjopaikoilla etenkin kesäaikana.

Äänestyksessä kirkkaasti johtoon kipusi burgereistaan tunnettu merikonttiravintola Morton, joka palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden Ruoholahdessa. Mortonin ruokalistalta löytyy hehkutettujen burgereiden lisäksi salaatteja, pienempää naposteltavaa, lounasta sekä perinteistä savolaista mustikkakukkoa.

1. Konttiravintola Morton, Helsinki

2. Wuffeli, Jyväskylä

3. Ravintola Myllärit, Tampere

4. Fiilis Cafe, Turku

5. Wanha Pehtoori, Helsinki

6. Tårget, Turku

7. Cafe Carusel, Helsinki

8. Nokkalan Majakka, Espoo

9. Cafe Vanille, Suomenlinna

10. Cafe Merenneito, Espoo