Karina Jelinek rannalla – kurvikas vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Argentiinalainen malli ja showtyttö Karina Jelinek ei ole monille suomalaisille vielä kovin tuttu kasvo, mutta hän on tehnyt jo parin vuoden ajan nousua julkkismaailmassa. Varsinainen läpimurto häneltä kuitenkin vielä puuttuu, vaikka vilahteleekin ajoittain paparazzikuvissa. Eniten kaunotarta ihastellaan edelleen kuitenkin hänen omissa somekuvissaan.

Nyt Jelinek on poseerannut kurvikkaana rannalla upeassa asussa, sillä hän oli biksujen lisäksi kietonut ympärilleen harsomaisen kankaan Saint Tropezin maailmankuululla rannalla.

Karina Jelinek tunnetaan kotimaassaan malliuransa lisäksi myös esimerkiksi ShowMatch-televisiosarjasta. Viime vuosina paparazzikuvien sijaan lähinnä sosiaalisessa mediassa huomiota herättänyt kuvankaunis kurvitar nähdään tuoreimmissa somekuvissaan poseeraamassa biksuissa muun muassa Floridassa, Yhdysvalloissa.