Suomalaisille julkkisäideille oma realitysarja – Maisa Torppa ja Henna Kalinainen mukana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla suuressa suosiossa ovat olleet jo vuosien ajan realitysarjat, joissa seurataan kohuotsikoistakin tunnettujen tähtien perhearkea. Pian sellaisen saavat suomalaistähdet Maisa Torppa, Henna Kalinainen, Sini Ariell ja Vilma Karjalainen.

Syyskuussa Dicovery+ -palvelussa alkavaa Gossip Moms Suomi -ohjalmaa on kuvailtu lämminhenkiseksi ja rohkeaksi realitysarjaksi. Siinä seurataan Torpan, Kalinaisen, Ariellin ja Karjalaisen äidiksi tuloa ja vanhemmutta. Gossip Moms Suomi alkaa Discovery+ -suoratoistopalvelussa syyskuun aikana. Esimakua sarjasta saadaan TV5 -kanavalla torstaina 16. syyskuuta.

– Sarjassa päästään lähelle naisten sekä heidän perheidensä todellista elämää ja arkea iloineen, kriiseineen ja onnenhetkineen. Millaista on olla äiti, kun on saanut osakseen voimakasta arvostelua omasta julkisuuskuvastaan sekä äitiydestään? Miten todellisuus ja julkisuuskuva kohtaavat – vai kohtaavatko ylipäätään?, tiedotteessa kuvaillaan.