Poliisi: Niuvanniemestä karannut nainen on saatu kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itä-Suomen poliisilaitos tiedotti perjantaina 10.9.2021 etsivänsä Kuopion Niuvanniemen oikeuspsykiatrisesta sairaalasta karannutta naista. Nainen on nyt löytynyt. Etsintäkuulutettu tavattiin poliisitehtävän yhteydessä Kuopiossa maanantai-iltana. Kiinniotto sujui poliisin mukaan rauhallisesti ja nainen palautettiin Niuvanniemen sairaalaan.

Poliisi kiittää saamistaan yleisövihjeistä henkilön löytämiseksi. Iltalehden mukaan 27-vuotiasta karkuria epäillään Keravalla viime vuonna tapahtuneesta surmasta, jossa uhria iskettiin 11 kertaa puukolla yksityisasunnossa. Tuomioistuin katsoi toukokuussa valmistuneen mielenktilatutkimuksen perusteella, että nainen oli tekohetkellä syyntakeeton. Poliisi vahvisti viikonloppuna, että karkuri on vaarallinen.