Britney Spears kihloihin – vain päiviä isänsä ilmoituksen jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin yllätyskäänteestä, jossa Britney Spearsin isä Jamie Spears haki lopulta itse oikeudelta lupaa luopua vastuusta toimia Britney Spearsin holhoojana. Laulaja on yrittänyt päästä irti vanhempiensa holhouksesta jo pitkään etenkin hänen poikaystävänsä Sam Asgharin tuella.

Nyt Britney Spears ja Sam Asghar ovat menneet kihloihin. Page Six kertoo, että kuntovalmentajana ja näyttelijänä työskentelevä Sam Asghari oli kosinut naista heidän yhteisessä kodissa. Mies muutti Yhdysvaltoihin Iranin Teheranista vuonna 2006.

Sam ja Britney Spears tutustuivat toisiinsa Slumber Party -kappaleen musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. Britney Spears tiimissä on aiemmin epäilty, että 27-vuotias Asghar manipuloi laulajaa. Lehdistöön on kerrottu, että Asghari tapailee Spearsia ainoastaan naisen rikkauksien vuoksi. Koska laulajan Jamie Spears -isä on hallinnut tyttärensä omaisuutta, ei poikaystävä ole päässyt aiemmin käsiksi rahoihin.