Nainen murtautui hammaslääkärin vastaanotolle – poisti potilaalta 13 hammasta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nevadassa asuva nainen on saanut kovia syytteitä hammaslääketieteeseen eri tavoilla liittyvistä rikoksista. 42-vuotiasta Laurel Eich on pidätetty muun muassa hammaslääkärin vastaanotolle murtautumisesta ja lukuisten hampaiden poistamisesta potilaalta.

Laurel Eich murtatui 3. toukokuuta Sun Valleyssa sijaitsevalle hammaslääkärin vastaanotolle, jossa hän työskenteli avustajana. Pidätetty Eich myönsi poliisille myös suorittaneensa omalla ajalla toimenpiteen, jossa hän poisti potilaalta yhteensä 13 hammasta ilman asianmukaista hammaslääkärilupaa. Hän oli käyttänyt potilaan puuduttamiseen todellisen hammaslääkärin pois heittämää anestesia-ainetta.

Eich varasti murtonsa aikana käteistä rahaa yli 22 000 dollaria. Hampaitaan menettäneen potilaan tila ei ole KUTV-uutissivuston mukaan tiedossa. Eichiä syytetään muun muassa kirurgisen operaation suorittamisesta ilman lupaa, murtovarkaudesta, ehdonalaisen rikkomisesta ja murtovarkauden suunnittelusta.