Amelia Gray Hamlinin somekuvat venyttävät sääntöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinnan ja näyttelijä Harry Hamlinin kuvankauniita tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin ovat tehneet viime aikoina näyttävää omaa malliuraa äitinsä jalanjäljissä. Molemmat nähdään usein kuumissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Nyt tytär voi poseerata jopa hieman liiankin näyttävästi.

Amelia poseraa parhaillaan somekuvassa, jossa hänellä on yllään bileasu, joka koostuu parista hopeanhohtoisesta läpinäkyvästä kaistaleesta. Tästä syystä hänen rintansa paljastuvat kuvassa poikkeuksellisen tarkasti ja se voi hyvinkin rikkoa somepalvelujen sääntöjä. Aika näyttää poistetaanko kuvat tästä syystä.

Viime aikoina 19-vuotias Amelia Gray Hamlin on seurustellut Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. He vahvistivat seurustelunsa taannoin sosiaalisessa mediassa ja Disick on esitellyt tyttöystävänsä myös lapsilleen.