Keikkojen siirtymisen syy selvisi: Elton John loukkaantui vakavasti – joutuu leikkaukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muusikkolegenda Elton John kertoi kaatuneensa ja satuttaneensa lonkkansa pahasti kesäloman lopussa. Nyt hän joutuu leikkaukseen. Tämän takia myös hänen keikkansa siirrettiin vuoteen 2023.

– Kipu on kasvanut fysioterapiasta ja erikoishoidoista huolimatta pahemmaksi ja on nyt tuottanut suuria vaikeuksia liikkumiseen. Minua on neuvottu menemään lonkkaleikkaukseen niin pian kuin mahdollista päästäkseni takaisin kuntoon ja varmistaakseni, että vammasta ei aiheudu pidemmän ajan ongelmia, Elton John kertoo Instagramissa.

Poplegenda Elton Johnin oli määrä esiintyä Helsingin Hartwall Arenalla 21. ja 22. syyskuuta osana jäähyväiskiertuettaan. Korvaavien vuoden 2023 esiintymisten päivämäärät eivät ole Live Nationin mukaan toistaiseksi vielä selvillä. Aiemmin tiedotettiin, että Farewell Yellow Brick Road -kiertueen konsertit siirtyivät pandemian rajoitusten vuoksi.