Hailey Bieber suppaili sateessa – biksuvartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Justin Bieberin vaimona nykyisin paremmin tunnettu mallikaunotar Hailey Bieber on tehnyt koronapandemian aikana oman alan töitään verkkaisesti. Taannoin hän pääsi BareMinerals-kosmetiikkajätin lähettilääksi. Äskettäin hänen epäiltiin odottavan parille lasta, kun fanien mukaan hänen vatsansa oli pyöristynyt somekuvassa. Huhut taisivat kuitenkin olla katteettomia.

Nyt Hailey ja Justin ovat suunnanneet viettämään lomaa yhdessä ja julkaisseet samalla ihastuttavia lomakuvia sosiaalisessa mediassa. Haileyn kuvasarjassa hän muun muassa suppailee sateessa biksut yllään ja nautiskelee muutenkin sateesta.

Taannoin Hailey Bieber perusti oman YouTube-kanavan. Hailey Rhode Bieber -kanavalla tullaan näkemään naisen mukaan monenlaisia videoita, joilla hän esittelee kauneuteen ja ihonhoitoon liittyviä rutiinejaan, pitää videopäiväkirjaa matkusteluistaan, tekee erilaisia haasteita ja kutsuu mielenkiintoisia vieraita mukaan. Ensimmäinen vieras oli Kendall Jenner.