Raju välikohtaus P.O.D.-yhtyeen keikalla – ulos heitetty mies ajoi auton esiintymispaikan seinään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youth of the Nation -hitistään tunnetun yhdysvaltalaisen nu metal -yhtye P.O.D.:n keikalla todistettiin tiistaina vaarallista välikohtausta. Keikalta ulos heitetty mies ajoi henkilöauton esiintymispaikkaa ja sen vartijaa kohti Alabaman osavaltion Birminghamissa.

Zydeco Bar -ravintolassa olivat esiintymässä P.O.D., From Ashes to New ja All Good Things. From Ashes to New -yhtyeen laulaja Matt Brandyberry kertoi sosiaalisessa mediassa yleisön edustajan ajautuneen riitaan vartijan kanssa. Ulos keikalta heitetty mies oli Brandyberryn mukaan ajanut autonsa baarin ulkoseinään ja ikkunaan osuen vartijaan.

Birminghamin poliisilaitos on vahvistanut yhden henkilön joutuneen sairaalaan lievien vammojen vuoksi. Poliisi pidätti autossa olleet henkilöt heidän yrittäessä paeta paikalta. Satellite-hittilevynsä julkaisun 20. juhlavuotta viettävä P.O.D. on parhaillaan 38 kaupunkia kattavalla Yhdysvaltojen kiertueella.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.