Sami Kuronen hämmästyi – luottokortti saapui avonaisessa kirjekuoressa: ”Hienoa Posti Group”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden luottokortin saaminen ei ole mennyt suosikkijuontaja Sami Kurosen kohdalla aivan suunnitellusti. Kortti saapui hänelle maanantaina kirjekuoressa, joka oli joko tahallisesti tai vahingossa repeytynyt jo auki. Kuronen avautui erikoisesta tapauksesta Instagram-tarinoissaan.

– Pankista tuli uusi luottokortti. Kenellä kaikilla mahtaa olla jo kortin tiedot? Hienoa Posti Group, Kuronen kirjoitti auennutta kirjekuorta esittelevällä videollaan.

Vielä hämmentävämmäksi tapaus muuttui Kurosen seuraavalla videolla. Käsittelyvaiheessa havaitusta vauriosta ilmoittava tarralappu oli kirjattu seuraavalle päivälle, tiistaille 28. syyskuuta. Myös maininta käsittelypisteestä oli jäänyt epäilyttävästi puuttumaan.

– Sitä oliko puoliksi avattu kirjekuori vain reissussa rähjääntynyt vai jonkun työntekijän epätoivoinen yritys tyhjentää mun tili, tuskin koskaan selviää. Viestien perusteella vastaavia kokemuksia oli myös muutamalla muulla. Puhumattakaan kaikista muista kolhuista mitä ennen kotiutumista on jengin paketeille käynyt. No tämä kortti on nyt suljettu ja uusi tilattu, Kuronen kirjotti lopuksi.