Winnie Harlow nautiskeli punaviiniä yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen kaunotar Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen harvinaisen ulkonäkönsä ansiosta.

Taannoin vessanpöntöllä somekuvassaan tarpeitaan tehnyt supermalli poseeraa tällä kertaa yläosattomissa kylpyhuoneessa. Sosiaalisessa mediassa julkaistussa kuvasarjassa mallikaunotar nautiskelee samalla punaviiniä. Vaikka Winniellä ei ole vaatteita yllään, on kuvassa runsaasti luksuksen vaikutelmaa korujen muodossa.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.