Humalainen ilmoitettiin kadonneeksi – osallistui omiin etsintöihinsä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Humalaiset illat voivat päättyä odottamattomillakin tavoilla, kuten Turkissa saatiin taannoin huomata. Kadonneeksi julistetun paikallisen miehen etsinnöillä oli onnellinen loppu hämmentävän käänteen myötä.

50-vuotias Bayhan Mutlu oli kadonnut Inegölin kaupungin lähellä sijaitsevaan metsään vaelleltuaan alueella humalassa. Ystävien toimesta kadonneeksi ilmoitettua miestä alettiin etsimään alueelta. Etsintäpartioon lukeutui niin viranomaisia kuin paikallisia vapaaehtoisiakin.

Etsinnät eivät vaikuttaneet tuottavan tulosta, ja moni ehti epäilemättä pelätä jo pahinta. Lopulta etsintäpartion jäsenet alkoivat huutamaan Mutlua nimeltä. Silloin yksi ryhmässä olleista henkilöistä astui esiin.

– Ketä me oikein etsimme? Minä olen tässä, mies oli kertonut Mashable-sivuston mukaan.

Edelleen vahvassa humalatilassa ollut Mutlu oli liittynyt etsintäpartioon tietämättä olevansa itse etsinnän kohteena. Hän pääsi lopulta turvallisesti takaisin kotiin perheensä luokse. Tiedossa ei ole, miten Mutlun läsnäolo oli jäänyt huomaamatta muilta etsintään osallistuneilta.