Jari Sillanpään juhlakiertue siirtyy vuodella – syynä koronarajoitusten venyminen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Jari Sillanpää on tehnyt paluun keikkalavoille pitkän tauon jälkeen. Miehen oli tarkoitus kiertää Suomea syksyn aikana uransa 25-vuotisjuhlan kunniaksi. Konserttikiertue on peruttu.

– Tärkeää tietoa! Jari Sillanpään 25-vuotista upeaa uraa oli tarkoitus juhlia tänä syksynä, mutta valitettavasti viranomaiset eivät saanet päätöstä tilojen avaamisesta tarpeeksi nopeasti. Puolille saleille ei voi tehdä juhlakiertuetta, joten olemme päättäneet siirtää koko ison kiertueen ensi syksyyn, jolloin toivottavasti tämä pandemia on vain ikävä muisto, Sillanpään Instagram-tilillä kirjoitetaan.

Uudet konserttipäivät julkaistaan myöhemmin. Liput ja paikat käyvät sellaisenaan. Jari Sillanpää sai taannoin tuomion huumerikoksistaan, minkä vuoksi hänen keikkailusuunnitelmansa peruuntuivat pitkäksi ajaksi.