Jessica Alves herutteli jättirintojaan somevideolla – kaukana luomusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa parhaillaan paljon aikaansa viettävä entinen ihmis-Ken, nykyään Jessica Alves -nimellä elävä kosmopoliitti etsi hiljattain valokuvaajaa Instagramin avulla. Kohujulkkis puhuttaa nykyisin monessakin mielessä ihmisiä kautta maailman, eikä vähiten rohkeilla poseerauksillaan. Keinotekoisesti luodut naisen piirteet ovat ilmiselvästi Jessican mieleen ja siten onnistuneet hänen mielestään hyvin.

Tämä käy selville viimeistään, kun katselee sosiaalisessa mediassa Alvesin näyttävää videota, jossa hän esittelee jättimäisiä rintojaan auliisti kameralle somepäivityksessään. Portugaliksi kirjoittamassaan kuvatekstissä hän toteaa olevansa innoissaan palattuaan taas Brasiliaan ja voivansa nauttia kaikesta mitä Sao Paulon kaupunki hänelle tarjoaa.

Äskettäin Jessica Alves kertoi olevansa valmis ja ettei aio enää mennä kauneusleikkauksiin kuin pakon edessä. Hän on nainen ja onnellinen ulkonäöstään. Hiljattain suoritettu laihdutusleikkaus oli tavallaan kirsikka kakun päällä, kun hän sai karistettua ylimääräiset kilot vartalostaan. Alves on esitellyt valkoisia ja kirkkaan punaisia alusasuja täydessä tällingissä kameralle.