Matkustaja pidätettiin – avasi lentokoneen hätäuloskäynnin ja käveli siivellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lentoliikenne on jälleen lisääntymässä koronarokotusten yleistyessä, mikä voi näkyä myös lennoilla tapahtuvien välikohtausten lisääntymisessä. Taannoin Yhdysvaltojen Miamissa pidätettiin koneen hätäuloskäynnin luvatta avannut matkustaja.

Välikohtaus tapahtui keskiviikkona 29. syyskuuta American Airlinesin Kolumbiasta Floridaan matkalla olleessa koneessa. Miespuolinen matkustaja oli yllättäen avannut hätäuloskäynnin ja kävellyt koneen siivelle. Hänen ja kanssamatkustajien onneksi tilanne tapahtui vasta matkustajakoneen laskeuduttua lentokentälle.

Yhdysvaltojen tulli- ja rajavartiolaitoksen viranomaiset pidättivät nopeasti siivelle kiivenneen miehen. CBS-uutissivuston mukaan muut matkustajat pääsivät lopulta poistumaan koneesta ilman uusia välikohtauksia. Toistaiseksi tiedossa ei ole, tullaanko miestä vastaan nostamaan syytteitä.