Hurja video: Lentokone törmäsi lyhtypylvääseen ja syöksyi moottoritielle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa todistettiin viikonloppuna hurjaa tilannetta. Pienkone putosi keskelle autotietä Chambersin piirikunnassa. Tilanne tallentui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Yksimoottorinen lentokone oli matkalla takaisin lentokentälle Texasin riisifestivaaleilta lauantaiaamuna. Yllättäen kone osui lyhtypylvääseen ja iskeytyi maahan autotielle. Onnettomuuden uskotaan johtuneen voimakkaista tuulista.

Lentäjä ei kärsinyt paikallisten viranomaisten mukaan vakavista vammoista, mutta hänet toimitettiin varotoimenpiteenä sairaalaan. Myös sivulliset selvisivät lauantaiaamun yllättävästä tilanteesta säikähdyksellä. Aineellisilta vahingoilta ei sen sijaan vältytty, sillä pienkone kärsi onnettomuudessa mittavista vaurioista.