TikTok-lääkäri: Tämä rakasteluasento on vaarallisin

Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rakastellessa kannattaa olla tarkkana. Jotkut asennot voivat väärin tehtyinä johtaa myös onnettomuuksiin, kuten sukuelimessä ilmeneviin murtumiin. Nyt brittiläinen kirurgi Karan Raj on paljastanut suositulla TikTok-kanavallaan, mikä asento on miehille vaarallisin.

Karan Rajin mukaan vaarallisin asento on niin kutsuttu käänteinen ratsastusasento, eli englanniksi reverse cowgirl. Lääkärin mukaan se aiheuttaa jopa 50 prosenttia miesten sukuelinten murtumista. Etenkin aikuisviihteestä tunnetussa asennossa nainen on päällä ja selin kumppaniinsa.

– Jos työnnöt ovat epäsäännöllisiä tai kahden osapuolen liikkeet eivät ole synkassa, voi miehen sukuelin luiskahtaa ulos ja päätyä naisen häpyluun runtelemaksi. Sukuelimet voivat murtua, vaikka niissä ei olekaan luuta. Teitä on varoitettu. Liian innokas rakastelu voi johtaa siihen, että sukuelin näyttää munakoisolta, Raj kuvailee.

@dr.karanr

Sun snu ##learnontiktok ##schoolwithdrkaran ##womenshealth ##menshealth

♬ Runaway by Kanye Piano – Henry Cantu