JussinHessu-kulttuuripalkinto Särkänniemen huvipuistolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen ja Tammerkosken Nuorkauppakamarien vuosittain jakaman JussinHessu-kulttuuripalkinnon on tänä vuonna saanut Tampereella sijaitseva huvipuisto Särkänniemi. Palkinnon vastaanottivat hetki sitten nuorkauppakamarien Vaikuttajaseminaarin yhteydessä Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä sekä myynti- ja markkinointipäällikkö Heikki Ihanamäki.

Kuva: Stara

– Olemme vieneet riemun ilosanomaa niin pienille kuin suuremmille ihmisille. Koemme Särkänniemessä, että meidän missiomme on mitä suuremmassa määrin kulttuuria. Tehtävämme on tuoda iloa ja onnea tähän maailmaan, Seppälä kommentoi palkintoa.

Särkänniemen aluetta kehitetään parhaillaan voimakkaasti, kun alueelle suunnitellaan niin hotellia kuin järvikeskusta kuin monia muitakin tulevaisuuden vetonauloja.

– JussinHessu antaa meille lisää päättäväisyyttä ja voimaa viedä eteenpäin täysin poikkeuksellista kaavahanketta, joka tulee luomaan ennen kaikkea uusia työpaikkoja meille ja muille elämysalan ihmisille, Seppälä jatkoi.

JussinHessu-kulttuuripalkinto on vuodesta 1991 jaettu Tammerkosken Nuorkauppakamarin ja Tampereen Nuorkauppakamarin tunnustus merkittävistä kulttuuriteoista.