Hämmentävä näky metalliyhtyeen keikalla – yleisön joukossa ajeltiin golfkärryillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Konsertteihin ja festivaaleihin kohdistuvat koronarajoitukset ovat hiljalleen hellittämässä eri puolilla maailmaa, minkä myötä moni haluaa nauttia livemusiikista täysin rinnoin. Keikkahurmoksen keskellä saatetaan nähdä erikoisiakin tilanteita, kuten taannoin Yhdysvaltojen Illinoisin Full Terror Assault -tapahtumassa.

Exodus-yhtyeen keikalla yleisöön muodostui suurikokoinen moshpit, joka ei ole tietenkään raskaan musiikin tapahtumissa harvinaista. Harvinaista sen sijaan oli se, että moshpitissä nähtiin golfkärryjä. Videon tilanteesta jakoi sosiaalisessa mediassa thrash metal -yhtyeen kitaristi Gary Holt.

– Mitä et näe aivan joka päivä? Golfkärry-circle pitiä!, Holt kirjoitti Instagramissa.

Tiedossa ei ole, kuinka golfkärryt tarkalleen ottaen päätyivät yleisön joukkoon. Full Terror Assault -festivaaleilla esiintyivät myös muun muassa Misery Index, Black Tusk ja Weedeater.