Hämmentävä valoilmiö kuvattiin Yhdysvalloissa – ufoja vai droneja?

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Jerseyssä todistettiin 11. lokakuuta erikoista näkyä. Patersonin kaupungin yötaivaalla näytti leijailevan joukko valoja, joiden alkuperää silminnäkijät jäivät ihmettelemään.

Silminnäkijä Louis Stevensin mukaan valot näkyivät taivaalla ainakin viiden minuutin ajan. Hän kertoo WPIX-TV -uutiskanavalle pohtineensa monien muiden näkyä todistaneiden kanssa, olivatko tunnistamattomat lentävät esineet peräisin avaruudesta.

Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon mukaan Patersonin yläpuolella ei raportoitu havaintojen aikaan mitään epätavallista. Drone-kuvaukseen erikoistuneen Sky One -yhtiön johtaja Victor Chu epäilee valojen olleen avaruusalusten sijaan peräisin droneista. Hänen mukaansa valot olivat selkeästi tietokoneen ohjaamia, ja hän uskookin kyse olleen drooniharjoituksista valoesitystä varten.