Vanginvartija salakuljetti vangeille terästettyjä muroleivoksia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita salakuljetetaan vankiloiden muurien sisälle mitä yllättävämmillä tavoilla. Nyt eräs Yhdysvaltojen Etelä-Carolinass asuva vanginvartija on irtisanottu työstään hänen yritettyä salakuljettaa vangeille stimulantteja sokerisiksi herkuiksi naamioituina.

Marcy Shafferin uskotaan poistaneen Rice Krispies -muroleivokset niiden alkuperäisistä pakkauksista, tunkeneen herkkujen sisään pillereitä ja laittaneen ne uudelleen muovipakkauksiin. Leivosten sisältä löydettiin useita amfetamiinia ja dexamfetamiinia sisältäneitä pillereitä. Shafferin hallusta löydettiin lisää pillereitä merkitsemättömästä purkista.

Muroleivosten sisälle piilotetut pillerit ovat reseptilääkkeitä, joita käytetään keskittymishäiriöiden hoitoon. Työstään Camille Grahamin naisvankilassa irtisanottua Shafferia syytetään nyt huumausaineiden hallussapidosta ja salakuljettamisesta. Häntä saattaa odottaa teosta 1-10 vuoden vankeustuomio, uutisoi Associated Press.