Mies istui vessanpöntölle – käärme puri jalkoväliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Varhain aamulla kotinsa vessanpöntölle istuvaa 65-vuotiasta miestä on odottanut yllätys, jota kukaan ei haluaisi joutua kokemaan. Itävaltalaismiehen pöntössä lymyili pytonkäärme, joka puri häntä alapäähän.

Grazissa asuva mies kertoo istuneensa tarpeille noin kuudelta aamulla ja tunteneensa genitaalialueellaan nipistävää kipua. Kääntyessään katsomaan hän huomasi pöntön sisällä 1,5 metriä pitkän albinokäärmeen. Mies hakeutui sairaalahoitoon lievien vammojen vuoksi, ja paikalle hälytettiin käärmeasiantuntija poistamaan kutsumaton vieras pöntöstä.

Naapurista karannut käärme tunnistettiin jopa yhdeksänmetriseksi kasvavaksi verkopytoniksi. Kyseessä ei ole uhrin onneksi myrkyllinen laji. Pyton toimitettiin pestynä naapurille, jota epäillään Independent-lehden mukaan ruumiilliseen vammaan johtaneesta huolimattomuudesta.