Among Us -hittipeli julkaistaan joulukuussa Playstationille ja Xboxille

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Among Us nousi maailmanlaajuiseksi hittipeliksi erityisesti korona-aikana. Alun perin älylaitteille ja myöhemmin Windows-koneille sekä Nintendo Switchille julkaistu peli on nyt saapumassa myös Playstation ja Xbox -konsoleille.

Verkossa moninpelinä pelattava Among Us ammentaa klassisesta Mafia-seurapelistä. Pelissä pelaajat yrittävät korjata yhdessä avaruusalusta, mutta joukossa on myös pettureita. Nämä soluttautujat yrittävät sabotoida tehtävää, muut puolestaan pyrkivät ottamaan selvää ketkä ryhmästä ovat soluttautujia.

Innerslothin kehittelemä Among Us julkaistaan Xbox One, Xbox Series S / X, Playstaion 4 ja Playstation 5 -konsoleille 14. joulukuuta. Peli julkaistaan konsoleille sekä ladattavana että fyysisenä versiona. Xbox-käyttäjät pääsevät pelaamaan sitä myös Xbox Game Pass -palvelun kautta.