Mies yritti paistaa pihviä leivänpaahtimessa – aiheutti tulipalon kotonaan

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ruoan valmistamisessa ei kannata aina mennä sieltä, mistä aita on matalin. Eräs uusiseelantilainen mies tuli aiheuttaneeksi tulipalon kotonaan yritettyään paistaa pihviä jokseenkin epätavallisella tavalla. Hän lämmitti sitä leivänpaahtimessa.

Nimeämätön mies oli valmistellut ateriakseen pihviä ja ranskanperunoita, mutta päätti yrittää lämmittää pihvin pannun sijaan leivänpaahtimessa. Hän jätti pihvin vahtimatta leivänpaahtimeen hakiessaan perunoita paikallisesta ravintolasta. Leivänpaahtimesta levisi tulipalo, joka aiheutti mittavia vahinkoja miehen ja hänen puolisonsa omistamassa talossa.

Tapaus tuli julki vakuutus- ja rahoitusneuvontapalvelu IFSOn ansiosta. Pariskunnalle oli Stuff-lehden mukaan maksettu vakuutuskorvauksia 418 000 australian dollarin, eli noin 265 000 euron edestä, mikä oli heidän mielestään liian pieni summa. Vaikka pihvin paistaminen leivänpaahtimessa ei ole suurella todennäköisyydellä hyvä idea, on samalla tavalla tehty muun muassa viime syksynä viraalina levinneellä erikoisella TikTok-videolla.