Matkatoimiston ratkaisu unettomuuteen: Viiden tunnin rauhoittava bussimatka

Autot Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka kaikki eivät nauti istuultaan nukkumisesta, voi liikkuvan ajoneuvon penkki olla joillekin ihmisille jopa mieluisa paikka nukahtaa. Nyt Hong Kongissa toimiva Ulu-matkatoimisto on alkanut tarjoamaan matkoja juurikin viimeksi mainitun kaltaisille ihmisille.

Ulu Travel myy matkalippuja Hong Kongin pisimmälle, 75 kilometrin pituiselle bussireitille. Ideana on, että helposti ajoneuvon huminan keskellä nukahtavat turistit ja paikalliset voivat käyttää tilaisuutta hyödykseen päiväunien nukkumiseen. Matkustajat voivat valita mieluisan vaihtoehdon neljästä erilaisesta hytistä, joiden hinnat vaihtelevat 11-44 euron välillä.

Bussiin nukahtamista helpotetaan kahden ruokalajin täyttävällä ja ruokakooman takaavalla aterialla, joka tarjoillaan ravintolassa ennen lähtöä. Matkustajille jaetaan myös unimaskin ja korvatulpat sisältävä lahjapakkaus. Yllättävä idea on osoittautunut menestykseksi, sillä NPR-lehden mukaan ensimmäinen uniajelu oli loppuunmyyty.