Gwyneth Paltrow oli kuolla synnytykseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Gwyneth Paltrow nousi kuuluisuuteen Hollywood-elokuvien luottotähtenä, mutta nykyään hän on otsikoissa enemmän Goop-hyvinvointibrändinsä merkeissä. Nyt näyttelijä on avautunut rajuista kokemuksista synnyttäessään Apple-tytärtään 17 vuotta sitten.

Paltrow kertoo Armachair Expert -podcastin haastattelussa hänen ensimmäisessä synnytyksessään ilmenneen yllättäviä komplikaatioita. Apple-tytär saatiin lopulta maailmaan keisarileikkauksessa, mutta synnytys oli viedä sekä lapsen että tähden hengen.

– Minulle on tehty kaksi keisarileikkausta. Tyttäreni kohdalla kyse oli hätäleikkauksesta. Se oli aivan hullua. Me melkein kuolimme, Paltrow paljastaa.

Keisarileikkaukset jättivät tähdelle isokokoisen arven. Paltrow kritisoi haastattelussa sosiaalista mediaa naisiin kohdistuvista ulkonäköpaineista. Näyttelijän mukaan moni saattaa Instagramissa vartalojaan esittelevien sometähtien vuoksi kuvitella olevan normaalia, että naisilla on pyykkilautavatsa vain pari viikkoa synnytyksen jälkeen.