Nainen kuvasi tanssivideota tunkeilijan ilmestyessä asuntoon – iski saman tien takaisin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen hoitaja Angela Goncalves oli kuvaamassa kaikessa rauhassa tanssivideota kotonaan, kun hän joutui pelottavaan tilanteeseen. Kotiin ilmestyi kutsumaton vieras, josta hän hankkiutui eroon kameran kuvatessa välikohtausta.

Viraalina levinneellä videolla Angela Goncalves esittelee näyttäviä tanssiliikkeitään musiikin tahtiin. Naisen takana sijaitsevan lasioven toisella puolella näkyy tuntematon mies, joka ilmestyy pian kutsumatta sisälle. Miehen yrittäessä tarttua Goncalvesiin hän taisteleekin toden teolla vastaan.

Videolla Goncalves kamppailee tunkeutujaa vastaan lyömällä ja potkimalla miestä, ja lähtee vielä lopuksi juoksemaan hänen peräänsä. 11-vuotiaan tyttärensä kanssa kotona ollut hoitaja kertoo hyökänneensä tunkeutujaa vastaan kuin vaistonvaraisesti.

New York Post -lehden mukaan Goncalves teki tapauksesta rikosilmoituksen häädettyään todennäköisesti pahoin aikein paikalle ilmestyneen miehen pois kotoaan.