Mariah Carey julisti joulusesongin alkaneeksi: ”Nyt on sen aika”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mariah Careyn rakastettu ja vihattu All I Want for Christmas is You lukeutuu tunnetuimpiin jouluhitteihin. Se kuuluu Whamin Last Christmasin ohella kappaleisiin, joiden kuulemiselta ei joulun alla voi välttyä.

Mariah Carey yhdistetään hittinsä vuoksi niin vahvasti jouluun, että hän julisti joulusesongin jo alkaneeksi sosiaalisessa mediassa. Careyn julkaisemalla videolla nähdään kolme halloween-kurpitsaa, joihin on kirjoitettu ”it’s not time”, ”vielä ei ole aika”. Laulaja saapuu paikalle ja murskaa yhden kurpitsoista, jonka seurauksena viesti onkin ”it’s time”, eli ”on aika”.

Videon taustalla kuullaan tietenkin All I Want for Christmas is You. Julkaisu on kerännyt Instagramissa vuorokauden aikana yli miljoona tykkäystä. Mariah Carey tulee julkaisemaan pian myös uuden Fall In Love At Christmas -joulukappaleen, jolla vierailevat Khalid ja Kirk Franklin.