Ylinopeus vei ajokortin – kaahasi 151 km/h Laitilassa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Viikonloput ovat kiireistä aikaa poliisille, erityisesti liikenteessä. Varsinais-Suomessa sijaitsevassa Laitilassa poliisin haaviin jäi autoilija, jonka ajoneuvon mittarin nopeuslukema oli lähes kaksinkertainen sallittuun nopeuteen nähden.

Poliisipartio kohtasi sunnuntaina liikenteessä henkilöauton, jonka kuljettaja ajoi 151 kilometrin tuntinopeudella. Alueen nopeusrajoitus oli 80 km/h. Näin ollen ylinopeutta kertyi peräti 71 kilometriä tunnissa.

Ylinopeutta ajanut kuljettaja määrättiin ajokieltoon. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.Poliisi suoritti viikonlopun aikana Vakka-Suomessa tehtiin viikonloppuna myös rattijuopumusvalvontaa, ja poliisi pysäytti kaksi törkeästä rattijuopumuksesta epäiltyä kuljettajaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.