Finnair lisää kohdevalikoimaansa – avaa uudet kaukoreitit Busaniin, Tokion Hanedaan ja Dallasiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Finnair valmistautuu Aasian matkustuksen asteittaiseen avautumiseen ja aikoo lentää maaliskuun lopussa alkavalla kesäkaudella lähes 100 kohteeseen globaalisti. Verkostossa on vahva tarjonta Japaniin ja Yhdysvaltoihin ja kolme Finnairille uutta kaukoreittiä: Dallas Yhdysvalloissa, Busan Etelä-Koreassa ja Tokion Hanedan kenttä Japanissa.

Ensi vuonna Finnairin valikoimissa on yli 70 kohdetta Euroopassa, kymmenen Aasiassa ja neljä Yhdysvalloissa. Dallasin lennot alkavat jo 7. helmikuuta 2022 alkaen. Muutoin kesäkausi alkaa 27. maaliskuuta 2022.

Lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasema laajenee: uusi terminaali 2:n sisäänkäynti, tuloaula ja matkakeskus uusine pysäköinti- ja joukkoliikennejärjestelyineen avautuvat joulukuussa 2021 ja uusi turvatarkastus- ja lähtöselvitysalue avataan kesällä 2022. Lentoaseman laajennus tukee entisestään Finnairin asiakaskokemusta tarjoten sujuvan ja luotettavan vaihtomatkustuksen Helsingissä.