Tältä näyttää Pamela Andersonin videoskandaalista kertova sarja – traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pamela Anderson ja hänen silloinen poikaystävänsä Tommy Lee päätyivät 1990-luvulla kohun keskiöön. Julkisuuteen vuoti yksityiseksi tarkoitettu seksivideo, jonka pari oli kuvannut häämatkallaan. Nyt tapahtumat on dramatisoitu tv-sarjaksi.

Pam & Tommy -sarjassa seurataan, kuinka ensimmäiseksi viraalivideoksi kuvailtu video päätyi julki ja kuinka Pamela Anderson ja Tommy Lee reagoivat skandaaliin. Pamelan roolissa nähdään Downton Abbeysta tuttu Lily James ja Tommy Leenä Marvel-tähti Sebastian Stan. Mukana ovat myös muun muassa Seth Rogen ja Nick Offerman.

I, Tonya -elokuvasta tunnetun Graig Gillespien ohjaamasta kahdeksanosaisesta minisarjasta saadaan esimakua tuoreessa trailerissa. Pam & Tommy nähdään Yhdysvalloissa Hulu-kanavalla 2. helmikuuta alkaen. Suomessa se tullaan todennäköisesti esittämään monien Hulu-tuotantojen tavoin Disney Plus -palvelun Star-osiossa.