Amerikkalainen Adam: ”Tyttöystäväni haluaa olla kissa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alle kolmekymppinen pariskunta elää erikoisessa parisuhteessa. Kuten on monta kertaa aiemminkin todistettu, niin rakkaus ei tuomitse. Pohjois-Carolinassa asuvan 29-vuotiaan Adamiin tyttöystävä Abigail indentifioituu kissaksi.

Puolitoista vuotta yhdessä ollut pari elää siten, että Abigail esittää kissaa 24/7. Hän alkoi käyttää kissankorvilla varustettua hiuspantaa ja huomasi sen kohottaneen hänen itsetuntoaan. Lopulta hän huomasi, että kissana eläminen on hänen luonteelleen ominaista.

Abigail on aseksuaali, joten kissan roolissa ei ole kyse kinkystä vivahteesta makuuhuoneeseen. Se on pelkästään naisen elintapa, johon myös Adam on sopeutunut. Mies myöntää, että hänellä on ollut korkea seksuaalinen vietti, mutta rakastaa tyttöystäväänsä enemmän kuin seksiä ja voi elää ilman eroottista kanssakäymistä.