Alessandra Ambrosio herutteli pusikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan. Jo pari vuotta sitten eläköitynyt supermalli nähdään yhä edelleen usein upeissa mallikuvissa.

Alastomana C Magazine -lehden sivuilla äskettäin aurinkoa palvonut kaunotar poseeraa tällä kertaa perhelomansa yhteydessä ikuistetuissa kuvissa, joissa hän seiso kasvuston keskellä valkoiset biksut yllään. Kuvaussession tiimellyksessä Alessandra innostui niin, että selin kameraan poseeratessaan laski biksujen alaosaansa viettelevästi alas.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.