Erävideoistaan tunnettu norjalainen tubettaja kuoli traagisesti – putosi jäihin kuvausreissulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Apetor-nimellä tunnettu norjalainen Youtube-tähti Tor Eckhoff on kuollut. Eckhoff menehtyi perjantaina 27. marraskuuta 57-vuotiaana pudottuaan jäihin Norjassa. Miehellä oli Youtubessa noin 1,2 miljoonaa tilaajaa.

Tor Eckhoff oli ollut työstämässä uutta videoitaan Konsbergissa, kun Jakobs Dam -järve heikko jää hänen allaan petti. Mies nostettiin vedestä sivullisen paikalle hälyttämen pelastajien toimesta, ja hänet kiidätettiin Norjan TV2 -uutissivuston mukaan sairaalaan pelastushelikopterilla. Hänet kuitenkin julistettiin sairaalassa kuolleeksi.

Tor ”Apetor” Eckhoff nautti suuresta suosiosta niin Norjassa kuin Norjan ulkopuolellakin. Mies tunnettiin erityisesti humoristisista eräaiheisista videoistaan. Toisinaan miehen tempaukset kuitenkin herättivät toisinaan myös huolta katsojissa, ja esimerkiksi kohtalokseen päätyneelle heikoilla jäillä liikkumiselle hän oli omistanut kokonaisen videosarjan Youtubessa.