Hupsista! Mies kaatui näyttävästi portaissa – älä tee samaa perässä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ovikellokamera on kuvannut perheen lankomiehen ilmalennon rappusissa. Hän liukastui ulko-ovesta ulos astuttuaan ja luisui ikävän näköisesti maahan. Mies ei kuitenkaan kertonut vahingosta perheelleen.

– Olimme lomalla ja lankomieheni oli vahtimassa taloa. Kun tulimme lomalta kotiin, selasin ovikellokameran videot ja löysin tämän taltioinnin. Hän ei koskaan kertonut meille kaatuneensa, videon julkaissut nainen kertoo yhdysvaltojen New Hampshiresta.

Videolla nähdään kun mies kantaa pitsalaatikkoa ja tavaroita. Hän liukastuu ensimmäisillä askelmilla portaissa ja kaatuu maahan. Hän valittelee kipua, mutta nousee ylös ja jatkaa matkaansa. Mies selvisi onnettomuudesta kaiketi pelkästään mustelmilla.