Mies hyppäsi ulos matkustajakoneesta rullauksessa – sitten hämmentävä tapahtumasarja sai jatkoa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonassa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta, jossa lentomatkustajalla vaikutti olevan liiankin kiire pois koneesta. Hän hyppäsi matkustajakoneesta ulos sen rullaamisen aikana. Välikohtaus tapahtui Coloradosta lähteneen Southwest Airlines -yhtiön koneen laskeuduttua Phoenixin lentokentälle.

Koneen ollessa rullattavana saapumisportille 30-vuotias mies hyppäsi ulos sen ovesta. CNN-uutissivuston mukaan tiedossa ei ole, kuinka hän pääsi ulos matkustajakoneesta.

Kiitoradalle hyppäämisen jälkeen mies oli juossut lentoaseman alueella sijaitsevalle paloasemalle ja lukinnut itsensä sen makuusaliin. Palokunta onnistui kuitenkin avaamaan lukon, ja mies toimitettiin sairaalaan hypyn seurauksena kärsimiensä vammojen vuoksi. Lentokone pääsi turvallisesti perille lentoaseman saapumisportille.