Valtteri Bottas hyvästeli Mercedes-tallinsa – tunteikas video verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas ajoi viime viikonloppuna viimeisen osakilpailunsa Mercedes-tallissa Lewis Hamiltonin tallikaverina. Taannoin Alfa Romeo -formulatalli tiedotti, että Bottas siirtyy Alfa Romeolle usean vuoden sopimuksella.

Taannoin Valtteri Bottas julkaisi sosiaalisessa mediassa omat jäähyväisensä Mercedesille. Uransa viime viikonloppuna päättäneen Kimi Räikkösen Alfa Romeolla korvaava Bottas on nyt jättänyt jäähyväiset Mercedes-tallille myös paikan päällä näyttävästi ja tunteikkaasti. Sosiaalisessa mediassa julkaisemalla videolla nähdään miten Valtteri jätti jäähyväiset työtovereilleen näyttävästi avoauton kyydissä kulkien.

Viimeiset neljä vuotta Valtteri Bottas on ajanut Mercedes-tallissa maailmanmestari Lewis Hamiltonin tallikaverina. Suomalaiskuljettaja on menestynyt hyvin, mutta Lewis Hamilton on koko ajan ollut Mercedesin selkeä ykköskuski ja nopeampi kuin Bottas. Suomalainen on kuitenkin noussut seitsemän kertaa voittajana podiumille ja sijoittunut MM-sarjassa kahdesti toiseksi.