Hiphop-tähti Flavor Flav pelastui kuin ihmeen kaupalla – valtava lohkare osui autoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Flavor Flav, oikealta nimeltään William Jonathan Drayton Jr., on tullut tunnetuksi niin legendaarisen hiphop-kokoonpano Public Enemyn jäsenenä kuin realitytähtenäkin. 62-vuotias tähti joutui tiistaina vaaralliseen onnettomuuteen, jossa hengenlähtö oli lähellä.

Flavor Flav oli ajamassa Las Vegasista Los Angelesiin, kun läheisestä La Tuna Canyonin kallioseinämästä irtosi lohkare. Pudonut lohkare osui Audi-merkkisen auton etuosan oikeaan sivuun. Törmäyksen seurauksena Flavor Flav menetti hetkeksi autonsa hallinnan, mutta onnistui lopulta ohjaaman autonsa takaisin tielle.

Mikäli auto olisi ollut tiellä hieman eri kohdassa, olisi lohkareen putoaminen todennäköisesti koitunut Flavor Flavin kohtaloksi. Page Six -sivuston mukaan tähden edustaja on kertonut Flavin olevan tapauksesta järkyttynyt mutta fyysisesti hyvässä kunnossa ja kiitollinen hengissä selviämisestä.