Sofia Belorf sai ilkeän pöpön – joutui sängyn pohjalle moneksi päiväksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaalikaunotar Sofia Belorf on sairastunut vatsatautiin. Nainen kertoo olleensa hyvin heikossa kunnossa, ja joutuneensa viettämään useita päiviä vaakatasossa. Hän kuitenkin kertoo, että sairaus on nyt paranemaan päin.

– I’m alive. Vedin näköjään perinteisesti joulu-detoxin eli jonkun pikku vatsataudin (vuosia sitten se tuli aattona). Tänään vielä lepo, mutta huomenna kuvauspäivä, Belorf kirjoittaa Instagramin tarinoihin.

Sofia puristelee omaa vatsanahkaansa ja sanoo, että ei syönyt koko viikonlopun aikana kuin yhden smoothien. Joten hän on kuivunut vatsataudin aikana. Hän kehuukin, että aikoo nautiskella jouluna ruokaa hyvällä omatunnolla. Nainen paranteli oloaan myöhemmin kauneushoidoilla.