Jessica Edström riisui somekuvaan: ”Joulupukin pikku apulainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Joulun kunniaksi Jessica poseeraa nyt estottomassa somekuvassaan puolialastomana, sillä hänellä on yllään vain hyvin niukka alusasu. Poseerauksensa yhteydessä kaunotar toteaa olevansa Joulupukin pikku apulainen.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.