Uuttavuotta juhlitaan kotona – televisiokonsertissa Behm, Erika Vikman ja Blind Channel

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Helsingin uuttavuotta päästään juhlistamaan kotisohvilta käsin television välityksellä. Hartwall Arenalle suunniteltu konsertti järjestetään koronatilanteen vuoksi ilman yleisöä ja lähetetään suorana lähetyksenä televisiossa.

Helsingin uudenvuoden konsertssa 31. joulukuuta lavalle nousevat Behm, Erika Vikman ja Blind Channel. Tapahtumaa juontavat Emma Karasjoki ja Gogi Macromichalis, ja DJ Windows95man vastaa puolestaan loppuillan bileistä. Maksuttoman lipun paikan päälle Hartwall Arenalle varanneisiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä Ticketmasterin kautta.

Helsingin taivaalle ammutaan uutenavuotena myös ilotulitteita hajautetusti kolmesta eri paikasta. Töölönlahdelta, Tervasaaresta ja Malmilta ammuttavat ilotulitteet ammutaan niin korkealle, että niitä voi turvallisesti seurata omilta kotikulmilta.

Uudenvuoden show esitetään Yle TV1 -kanavalla ja Ylen Areenassa uudenvuodenaattona kello 22:45-00:30. Lisäksi Helsinki-kanavalla esitetään perheen pienimmille Unikeon uudenvuoden valvojaiset.