Valkoiseen taloon uusi söpö asukas – tässä on Commander-koira

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valkoiseen taloon on saapunut uusi asukas. Yhdysvaltojen presidentin virka-asuntoon on toivotettu tervetulleeksi uusi koiranpentu, Commander. Koiran nimi tarkoittaa komentajaa.

Presidentti Joe Biden toivotti Commanderin tervetulleeksi tuoreessa twiitissään ja jakoi samalla kuvan tulokkaasta. Valkoisen talon tuore asukas on syyskuussa syntynyt saksanpaimenkoira. Kyseessä on lahja presidentin veljeltä James Bideniltä ja tämän Sara-vaimolta.

Bidenien mukana Valkoiseen taloon muuttivat alun perin presidentin Champ ja Major -koirat. Champ kuitenkin kuoli heinäkuussa, ja Major jouduttiin puolestaan siirtämään asumaan Valkoisesta talosta Bidenien Delawaressa sijaitsevaan kotiin. Päätöksen taustalla olivat CBS-uutissivuston mukaan ainakin kaksi välikohtausta, joissa Major oli puraissut Valkoisen talon työntekijöitä.