Ed Sheeran avautuu South Park -jaksosta: ”Pilasi elämäni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Ed Sheeran on edelleen katkera vuonna 2005 ensi kertaa esitetystä South Park -jaksosta. Tähti avautui asiasta taannoisessa haastattelussa, kertoen Ginger Kids -nimisen jakson pilanneen elämänsä.

Ginger Kids -jaksossa Eric Cartman julistaa, ettei punahiuksisilla lapsilla ole sielua. Sheeranin mukaan jakson seurauksena punahiuksisten kustanuksella alettiin vitsailla Iso-Britannian lisäksi myös Yhdysvalloissa.

– Punaisten hiuksien vuoksi on aina joutunut kiusatuksi Englannissa, mutta samaa ongelmaa ei ollut Amerikassa. Amerikkalaiset eivät tienneet mikä punapää on. Se v*tun South Park -jakso pilasi elämäni, Sheeran paljasti Slam Radion haastattelussa.

Ginger Kids -jaksoon liittyvistä antipatioista huolimatta Sheeran kertoi rakastavansa South Parkia. Hänen haaveenaan olisi näytellä South Parkissa itseään, mikäli sarjassa päätetään joskus vitsailla hänen kustannuksellaan.